Mijn winkelmand

/
/
/
Vakantieappartement aan zee

Vakantieappartement aan zee

Geschreven door: Hannah V. – Dortmund DE

Voor ons vakantie appartement aan zee waren we in eerste instantie op zoek naar een slaapkamer die ook een vakantiegevoel geeft. Maar tenslotte was een goed slaapcomfort ook een belangrijke vereiste.

Als we zelf op vakantie gaan is hygiëne voor ons een zeer belangrijke factor. Als wij een slaapkamer zien met een met stof bekleed bed of hoofdbord is het voor ons een no-go. We hebben al te vaak gezien dat die bedden vol vlekken en stof zitten.

Voor ons moest een bed gemakkelijk te onderhouden zijn en goed slapen. Dat onderhoud bracht ons bij een metalen bed. En voor dat goed slapen hebben we ons laten adviseren door FerroBellissimo. Zij hebben ervaring met vakantiehuizen en B&B ’s en adviseerden ons bodems en matrassen die geschikt waren voor zowel zware als minder zware mensen.

Wij hebben ondertussen al zeer veel positieve reacties gekregen van gasten die in ons appartement hebben geslapen en zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Antwoord FerroBellissimo:
Klant Hannah kocht bij ons in 2018 een Zamora bed met FerroBiflex 500 lattenbodems en Quartz Stable Visco matrassen.

Andere bedverhalen

Kunst-bed-1200x1600-1
BEDVERHALEN
Wij waren juist aan het Gardameer in Italië op vakantie toen ons bed werd gemaakt en de mensen van FerroBellissimo waren zo vriendelijk om te regelen dat we mochten gaan kijken in de smederij in Como tijdens het maakproces.