Mijn winkelmand

/
/
/
Nooit gedacht dat ik een metalen bed zou kopen.

Nooit gedacht dat ik een metalen bed zou kopen.

Geschreven door: Céline – Luxembourg

Enkele jaren geleden was ik op zoek naar een nieuw bed omdat mijn boxspring bed al na 6 jaar begon te verzakken. Omdat ik meer dan gemiddeld weeg ben ik gaan zoeken naar bedden die minder snel inzakken.

Ik kwam zo terecht op de website van FerroBellissimo. Daar hebben ze mij echt goed geholpen met advies voor een bed op maat van mijn verwachtingen. Uiteindelijk bestelde ik bij hun een bed en matras op mij afgestemd. Ik bed daar echt super tevreden over.

Ik had nooit gedacht ooit een metalen bed te kopen. Zelf hou ik van een zeer strak minimalistische interieur. Metalen bedden stonden bij mij synoniem voor krullen en klassiek. Dat was niet mijn ding.
Maar het bed dat ik kocht past volledig in mijn interieur en is ongelooflijk stevig en kwalitatief.
Zeer tevreden met mijn aankoop.

Commentaar FerroBellissimo: Mevrouw kocht een Genk bed, met “heavy load disc base” bodems en een Quatrz Stable HR matras. Dank u voor het vertrouwen in onze producten.

Andere bedverhalen

Kunst-bed-1200x1600-1
BEDVERHALEN
Wij waren juist aan het Gardameer in Italië op vakantie toen ons bed werd gemaakt en de mensen van FerroBellissimo waren zo vriendelijk om te regelen dat we mochten gaan kijken in de smederij in Como tijdens het maakproces.
BEDVERHALEN
Als we zelf op vakantie gaan is hygiëne voor ons een zeer belangrijke factor. Voor ons moest een bed gemakkelijk te onderhouden zijn en goed slapen. Dat onderhoud bracht ons bij een metalen bed.