Mijn winkelmand

/
/
/
Nadeel van mijn bed: Ik wil er niet uitkomen

Nadeel van mijn bed: Ik wil er niet uitkomen

Geschreven door: Möni – Solingen DE

Twee jaar geleden hebben we een grote verbouwing gedaan in ons huisje. Daarbij wilden we onszelf ook trakteren op een nieuw bed. Het oude was te laag voor ons, we worden er niet jonger op, maar voor onze oude Zwitserse berghond was het EXACT goed. We waren meteen verliefd op de site van Eisenbettenshop (www.ferrobed.de)!
Model Mons heeft een eenvoudig design in geweldige kleuren in de beste kwaliteit! Daarnaast was er de super klantenservice, direct bereikbaar, super vriendelijk en ook deskundig, wat helaas zeldzaam is geworden, maar hier gevonden!
Nu houden we van onze slaapkamer, maar het heeft twee nadelen: ik zou graag het bed nauwelijks willen verlaten, en ten tweede zou onze hond graag een helling willen om ons blij te maken met zijn nachtelijke aanwezigheid van 60 kg (nu het bed hoger is geraakt hij er niet gemakkelijk meer in)

Andere bedverhalen

Kunst-bed-1200x1600-1
BEDVERHALEN
Wij waren juist aan het Gardameer in Italië op vakantie toen ons bed werd gemaakt en de mensen van FerroBellissimo waren zo vriendelijk om te regelen dat we mochten gaan kijken in de smederij in Como tijdens het maakproces.
BEDVERHALEN
Als we zelf op vakantie gaan is hygiëne voor ons een zeer belangrijke factor. Voor ons moest een bed gemakkelijk te onderhouden zijn en goed slapen. Dat onderhoud bracht ons bij een metalen bed.