Mijn winkelmand

/
/
/
Ik kijk er nog steeds naar uit om elke avond naar bed te gaan in mijn droombed met mijn droomman

Ik kijk er nog steeds naar uit om elke avond naar bed te gaan in mijn droombed met mijn droomman

Geschreven door: Elke – Nordrhein-Westfalen – Lippstadt

Tijdens de Corona pandemie had ik veel vrije tijd. De zoektocht naar iets dat me plezier kon geven kwam snel ten einde. En dat was op de FerroBellissimo website.

Het duidelijk dat ik mijn meisjesdroom van een romantisch metalen bed wilde vervullen.
Maar ik ging het me niet ongezien van internet laten opsturen! Ik wilde naar België gaan en het bed ter plaatse bekijken.

Begin 2021 waren reizen over de grens echter verboden. Mijn vriend en ik keken uit naar de dag waarop een reis naar België weer mogelijk zou zijn. Eindelijk was het zover. We bezochten de showroom na voorafgaand overleg met Aileen.

Met zoveel uitzonderlijk mooie bedden was het moeilijk kiezen. Uiteindelijk werd de favoriet van internet mijn bed. Ik kijk er nog steeds naar uit om elke avond naar bed te gaan en elke zondag te ontbijten in mijn droombed met mijn droomman.

P.S. Toen het pakket aankwam, kon ik niet langer wachten en heb ik het bed helemaal zelf opgebouwd.  Eerst was mijn man een beetje triest daarover, maar nu neemt hij het me niet meer kwalijk. Het was immers gemakkelijk te monteren.

Andere bedverhalen

Kunst-bed-1200x1600-1
BEDVERHALEN
Wij waren juist aan het Gardameer in Italië op vakantie toen ons bed werd gemaakt en de mensen van FerroBellissimo waren zo vriendelijk om te regelen dat we mochten gaan kijken in de smederij in Como tijdens het maakproces.
BEDVERHALEN
Als we zelf op vakantie gaan is hygiëne voor ons een zeer belangrijke factor. Voor ons moest een bed gemakkelijk te onderhouden zijn en goed slapen. Dat onderhoud bracht ons bij een metalen bed.