Mijn winkelmand

/
/
/
Een droombed voor ons nieuw droomhuis.

Een droombed voor ons nieuw droomhuis.

Geschreven door: Mabelien – Zulte – BE

We zochten een droombed voor ons nieuw droomhuis. En dat vonden we op de website van FerroBellissimo met het bed Herentals. Een metalen bed met een uniek design. We hadden er 300 km afstand met de wagen voor over om dit bed en bijhorende matras en lattenbodems ter plaatse te komen bekijken. Net zoals de uitgebreide toelichting op de website word je ook ter plaatse vriendelijk en deskundig verder geholpen. Nu we de kwalitatieve service van het bedrijf hebben leren kennen, zullen we niet aarzelen om in de toekomst producten rechtstreeks online te bestellen via de webshop. Kortom een aanrader!

Andere bedverhalen

Kunst-bed-1200x1600-1
BEDVERHALEN
Wij waren juist aan het Gardameer in Italië op vakantie toen ons bed werd gemaakt en de mensen van FerroBellissimo waren zo vriendelijk om te regelen dat we mochten gaan kijken in de smederij in Como tijdens het maakproces.
BEDVERHALEN
Als we zelf op vakantie gaan is hygiëne voor ons een zeer belangrijke factor. Voor ons moest een bed gemakkelijk te onderhouden zijn en goed slapen. Dat onderhoud bracht ons bij een metalen bed.